Mental Fitness Studio
  home    Wanderlee Magyarország Kft. rólunk aktuális kapcsolat

Párkapcsolati és házassági tanácsadás

 

 

Mit jelent egy jó és harmonikus kapcsolat és házasság?

Szabadságot, mert kinyitja számunkra a lehetőségek birodalmát. Szabadon érezhetünk, gondolkodhatunk, cselekedhetünk. Kiléphetünk a látszólag kényszerítő korlátok közül és kapcsolatunkat nem problémának, hanem kiteljesedésnek éljük meg.

Biztonságot,mert utat mutat számunkra. Utat önmagunkhoz. Érzéseink a kapcsolatban nem a múltból, a problémákból táplálkoznak, hanem a szeretetből és a megértésből. Ez vezet el bennünket a valódi kiteljesedéshez, a bennünk lakozó fényhez és boldogsághoz.

Erőt, mert kapcsolatunk energiát ad és motivál bennünket. Kristálytisztán kell látnunk magunk előtt a célt: mi az, amit holnaptól másképp teszek. Magamért és páromért. Tudjuk, mely érzéseink azok, amik visszahúznak és melyek azok, amik előre visznek.

 

Mit jelent a tanácsadás?

Beszélgetést. Melyen keresztül megéljük, hogyan különböztetjük meg az érzéseket az érzelmektől. Hogyan léphetünk ki az egyedül-lét állapotából a dialógus, a megértés és változás fényébe.

Én-erősítő, kapcsolat-tisztázó konzultációt. Melyen keresztül megtapasztaljuk, hogyan, mi módon tölthetjük fel folyamatosan szeretet-tartályunkat.
Megtanuljuk és gyakoroljuk, hogyan értsük és fordítsuk le magunk számára párunk kifejezésmódját és ezen keresztül hogyan halljuk meg igényeit.
És ami a legfontosabb: hogyan fejezzük ki magunkat annak érdekében, hogy ő is ugyanígy megértsen és elfogadjon bennünket. Változzon ő is – én is.

Jelen állapotod valószínűleg…

  • Úgy érzed, nincs kivel megbeszélned problémáid?
  • Kapcsolatod, házasságod konfliktusokkal terhelt?
  • A legközelebb álló személy sem érti meg, mi bánt, min szeretnél változtatni?
  • Minden kicsúszik, minden szétrepül, hiába szeretnéd másként?
  • Problémáid már elviselhetetlenül kínoznak?
  • Elbeszéltek egymás mellett, hiányzik a meghallgatás, a megértés?
  • Úgy érzed, a te válladon van minden a kapcsolatban?
  • Párodat önzőnek tartod – vagy éppen túl önfeladónak, erőtlennek?

A megoldás egyszerű. Mivel egyszer megismerkedtetek és volt egy akármilyen vonzódás köztetek, megéltetek egyfajta harmóniát. Szerelmet. Vagy egy felizzást. Most lehet, hogy úgy érzed, ez eltűnt. Kihunyt a láng.

Mit kell tenned? Nem a kihunyt parazsat kell újra felszítani. De az, hogy egyszer volt köztetek mágneses erő, alapot adhat arra, hogy higgy benne: ezt újra meg lehet teremteni. Másként, figyelmesebben, tudatosabban. És az újra-formálódó kapcsolat új dimenziókat nyit meg.  Szabadságot, biztonságot és erőt ad mindkettőtöknek.

Közreműködésemmel megtanulhatod, hogyan indulj el. Gyere és tapasztald meg a lehetőségek erejét. Mert nincs üdítőbb dolog az igazi beszélgetésnél.

Juhász Tibor vagyok – pszichológusi háttérrel rendelkezem. Magamat krízis- szakértőként szoktam bemutatni, mert 25 éves pályám folyamán azt tanultam meg, hogy segíteni csak azoknak lehet, akik érzik, hogy változtatniuk szükséges. A változások pedig nehéz helyzeteken, krízisállapotokon keresztül indulhatnak el fejlődési útjukon.
Ha úgy érzed ezen a ponton állsz, támogatásom sokat jelenthet Neked is – úgy mint azoknak, akik már közreműködésemmel rég túl vannak szorongató krízishelyzeteiken.
Csak a megoldásokban hiszek – nem a problémák végtelen analízisében, magyarázatában.
Praktikus, de elmélyülést kívánó technikákkal dolgozom – és legfőképp az őszinte beszélgetéseket tartom elsődlegesnek. A tanácsadási alkalmak során akár játékos, kreatív kísérleteket is végzünk – mert a legfontosabb, hogy az együttes munka során felszabadultak, örömteliek legyünk. Hogy ez így lesz – ez csak Rajtad múlik.